Osebni spletni račun za naše poslovne partnerje.

Ste naš že obstoječi poslovni partner in še vedno nimate vašega osebnega spletnega računa ? Da bi lahko izkoristili našo celovito ponudbo, funkcije in storitve, ki se stalno nadgrajujejo, vas vabimo v našo spletno trgovino.

Za vso trgovinsko poslovanje veljajo naši Splošni pogoji poslovanja ter Izjava o varstvu podatkov. Ti so dostopni na:

https://www.frischeis.si/legal/zascita-podatkov

Več naših storitev, več vaših prednosti.

Na voljo kjerkoli in kadarkoli

Naša pregledna navigacija omogoča hitro in enostavno pot do želene informacije. Spletna stran in spletna trgovina sta našim poslovnim partnerjem na voljo kjerkoli in kadarkoli.

Hitreje do cilja

Prilagodite svoj spletni račun, kot vam najbolj ustreza. Funkcije, ki jih najpogosteje uporabljate, uredite s pomočjo bližnjic. Za hitro iskanje produkta je bila prenovljena in izboljšana funkcija iskanja z različnimi filtri.

Odlično informiranje

Les je naš svet. Zato vas želimo informirati o zanimivih novostih na temo lesa in vam predstaviti svoje izvrstne projekte, ki smo jih uresničili skupaj z našimi poslovnimi partnerji. Poiščite našo rubriko novosti!

Enostavno in hitro iskanje

Naš iskalnik vam v spletni trgovini posreduje poleg izdelkov tudi različne priloge in novosti na naših spletnih straneh. Tako boste hitro našli tisto, kar iščete, obogateno z dodatnimi vsebinami, ki kakovost naših storitev še razširijo.

Jasno in dobro  označeno

V naši spletni trgovini je jasno in dobro označeno ali je izdelek na zalogi ali pa ga je potrebno naročiti. V spletni nakupovalni košarici vam sistem različnih barv daje informacije tudi o razpoložljivosti želene količine.

Kreativno

Novice ne obsegajo le novic iz našega podjetja in prodajnega programa, pač pa boste izvedeli veliko o novostih iz naše branže in trga, o aktualnih trendih, dizajnu, kreativnosti in o inovacijah.

Ste privatna stranka ?

Niste naš poslovni partner in si želite nakupovanja v naši spletni trgovini ? Naša spletna trgovina je zaprtega značaja kar pomeni, da je namenjena le našim že obstoječim poslovnim uporabnikom. Dostop do spletne trgovine je omogočen le našim poslovnim partnerjem, oziroma podjetjem, ki z nami že redno poslovno sodelujejo.

Registracija poslovnih partnerjev v spletno trgovino:

Vaši podatki:
Prosimo potrdite, da niste robot.