CORIAN®

31. maj 2019

CORIAN®

NOVA DINAMIČNA ESTETIKA, KI JO NAVDIHUJE NARAVA

Podjetje Corian® Design predstavlja novo drzno kolekcijo Solid Surface, ki je namenjana notranjim prostorom in arhitekturi.

Nove barve Corian® Solid Surface (Aggregate, Terrazzo, Linear, Nuwood, Onyx in Solid) zagotavljajo bogato in sodobno paleto za potrošnike, oblikovalce in arhitekte, ki želijo ustvarjati edinstvene prostore po lastnih željah.

Kolekcija AGGREGATE - izraža razvoj industrijskega dizajna s štirimi novimi barvami in videzom, ki se lahko odzove na različne sloge oblikovanja in uporabe. Kolekcija je usmerjena v sodobnost, a je hkrati brezčasne sestave.

AGGREGATE

Neutral, Carbon in Weathered

TERRAZZO

Kolekcija TERRAZZO - navdihnjena z modernim dizajnom srednjega veka. Kolekcija Terrazzo združuje klasična ozadja s kotnimi elementi bele, sive in črne barve. Učinek je dimenzionalen, eleganten in primeren za notranje prostore. Predstavitev treh novih barv:

Domino Terrazzo

Predstavlja domišljijo, medtem ko se zdi, da belo ozadje pleše s temnimi delci.

Pebble Terrazzo

Ustvarja dolg videz, saj je njegova siva podlaga pomešana z nizko kontrastnimi delci.

Basalt Terrazzo

Je dramatičen s črno podlago in svetlimi kontrastnimi oblikami.

LINEAR

Kolekcija LINEAR - združuje ostrost, brezčasnost in eleganco v dveh novih odtenkih. Linije različne intenzivnosti se raztezajo po belem ozadju in ustvarjajo vzporedni vzorec v sivih in rjavih tonih.

Sepia in Silver Linear

NUWOOD

Kolekcija Nuwood - klasična, znana, naravna in zdaj popolnoma nova. Nuwood se zgleduje po lesu, ki je eden najlepših materialov. Lepota sega preko prvotne zasnove.


Upognite ga, ga oblikujte, razrežite - vaša ustvarjalnost je lahko brezmejna. Inovativna in navdihnjena kolekcija Nuwood ustvarja popolnoma nov način ustvarjanja klasičnega videza lesa. Vse od bogastva, ki ga daje mahagoni Nuwood do sončnega videza bukve Nuwood.

Bukev in mahagoni

ONYX

Kolekcija ONYX - novi dodatki obstoječi kolekciji Onyx ustvarjajo pogumno barvito paleto. Spremenijo naravni svet z novimi dekorji Jade Onyx in Golden Onyx. Živahne variacije zelenih in zlatih barv ustvarjajo globino in energijo, kar daje čudovit videz. Corian® Onyx ustvarja večplastne oblike za klasične ali sodobne prostore.

SOLID

Verdant in Laguna

Kolekcija SOLID - zajema dekorja Verdant in Laguna, ki sta sestavni del sodobnega življenja.

  • Verdant je bogata zelena in rahlo tonirana, da olajša usklajenost z nežnejšimi odtenki.
  • Laguna praznuje novo smer za modro, čisto in enostavno. Zaželene so za bivalne in poslovne prostore, kjer je barvni duh na mednarodni ravni.