POMEMBNE INFORMACIJE - KORONAVIRUS

Spoštovani kupci,

obveščamo vas, da bodo v skladu z vladnim odlokom glede preprečitve širjenja Koronavirusa, od ponedeljka, 16. marca 2020, zaprti vsi naši prodajni in razstavni prostori.
Našim poslovnim strankam bomo za naročila na voljo preko telefonov, e-mailov in spletne trgovine; dostavo blaga pa opravimo mi, saj lasten prevzem več NI možen. Dodatna pojasnila najdete v našem
Obvestilu za kupce.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje v tem zahtevnem obdobju!
 

S spoštovanjem,
Vaša JAF ekipa.

 

Nova EGGER Dekorativna kolekcija

14. januar 2020

NOVO !

Nova EGGER Dekorativna kolekcija 2020/22

Strokovnjak za lesne materiale EGGER, bo februarja 2020 predstavil svojo novo EGGER Dekorativno kolekcijo 2020/22. Tako za oblikovalce kot tudi za arhitekte to pomeni več možnosti oblikovanja in še več navdiha.


Vsak nov delovni dan predstavlja nove izzive za arhitekte in oblikovalce. Poudarek je na optimalni in pravočasni izvedbi projektov in s tem tudi na zadovoljstvu strank. Nova, nadgrajena kolekcija EGGER dekorjev, je idealna za osvajanje novih izzivov. V ponudbi ostajajo najuspešnejši dekorji trenutne kolekcije, hkrati pa 30% novih dekorjev odpira možnost ustvarjanja nekaj novega. EGGER Dekorativna kolekcija še naprej zagotavlja zanesljivost in sledi najnovejšim trendom. Arhitektom in oblikovalcem nudi celoten paket za oblikovanje in zvedbo trendovskega pohištva ter notranje opreme. Z novimi dekorji, EGGER širi tudi svojo ponudbo digitalnih storitev preko aplikacije. Tako lahko do zbirke dekorjev vedno dostopate tudi digitalno.

Nova EGGER Dekorativna kolekcija 2020/22 bo na voljo od februarja 2020!