Novo: Compact delovne plošče Fundermax

09. marec 2021

Potopite se v svet Compact delovnih plošč podjetja Fundermax

Delovne plošče določajo značaj kuhinje. Poleg čudovitega vizualnega izgleda Compact delovne plošče Fundermax odlikuje tudi visoka funkcionalnost:

  • so izjemno odporne
  • enostavne za čiščenje in
  • izjemno trpežne

Kakovostna površina plošč preprečuje širjenje bakterij.

HPL plošče Fundermax omogočajo obdelavo na milimeter natančno. To pomeni, da je kuhinjo mogoče enostavno načrtovati in natančno izvesti tudi v posebej zahtevnih prostorih.

Format:      4100  × 1300 × 13 mm

Površine

APTICO - površina s posebej fino strukturo in mat površino. S svojim "anti-fingerprint" učinkom zagotavlja trajno brezhiben videz.

SAXUM - zahvaljujoč svoji površinski strukturi Saxum omogoča, da svet kamnin doživite kar doma. Enostavno vzdrževanje površine.

ENDURO - površina spominja na naravni kamen z močno strukturo. Realistični dekorji postavljajo delovne plošče v osrednjo točko kuhinje. "Anti-fingerprint" zagotavlja popolno površino ves čas.

RIGO - peščena, hrapava površina, ki navdušuje s fino strukturo in globoko mat površino.

Tudi med temi vrstami površin ne sme manjkati klasična površina, ki spominja na drobne udarce kladiva, saj je že leta preizkušena pri notranjem oblikovanju. Umirjena sestava se dobro prilega in daje harmoničen videz.

NT - površina dobi svoj značaj zaradi fino kovanega videza. Nežna struktura daje eleganten vtis.

Odkrijte široko paleto Compact delovnih plošč podjetja Fundermax z izbranimi dekorji ter različnimi strukturami in površinami v spletni trgovini JAF!

Smernice za obdelavo

Max Compact delovne plošče so duromer visokotlačne laminatne plošče (HPL), ki se proizvajajo v stiskalnicah za laminat pod velikim pritiskom in visoko temperaturo. Da bi se izognili poškodbam visokokakovostnega materiala, so bile pripravljene podrobne smernice za ravnanje, obdelavo in čiščenje. Vse o smernicah za Compact delovne plošče podjetja Fundermax preberi tukaj: