POMEMBNE INFORMACIJE - KORONAVIRUS

Spoštovani kupci,

obveščamo vas, da bodo v skladu z vladnim odlokom glede preprečitve širjenja Koronavirusa, od ponedeljka, 16. marca 2020, zaprti vsi naši prodajni in razstavni prostori.
Našim poslovnim strankam bomo za naročila na voljo preko telefonov, e-mailov in spletne trgovine; dostavo blaga pa opravimo mi, saj lasten prevzem več NI možen. Dodatna pojasnila najdete v našem
Obvestilu za kupce.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje v tem zahtevnem obdobju!
 

S spoštovanjem,
Vaša JAF ekipa.

 

Pomembno obvestilo za kupce

16. marec 2020

Pomembno obvestilo za kupce.

Koronavirus

Spoštovani kupci!

 

Obveščamo vas, da bodo v skladu z vladnim odlokom glede preprečitve širitve Koronavirusa od ponedeljka, 16. marca 2020, zaprti vsi naši prodajni in razstavni prostori.

 

Našim poslovnim kupcem bodo še vedno na voljo naslednje storitve:

  • Naročila po telefonu, e-pošti ali preko spletne trgovine
  • Dostava z našimi prevozniki

Prizadevali si bomo, da vam bomo še naprej zagotavljali kakovostno storitev in razpoložljivost izdelkov. Prosimo vas za razumevanje, v kolikor v izjemnih primerih pride do zamud.

Zaradi lastne zaščite in zaščite naših zaposlenih, ki še naprej vzdržujejo nemoteno poslovanje, vas prosimo, da ob prevzemu blaga v vaših prostorih vedno držite zadostno razdaljo in upoštevate splošna higienska priporočila NIJZ.


Informacije o dobavljivosti blaga

Potrudili se bomo, da bosta prevzem in dobava blaga tudi v teh razmerah potekata čim bolj nemoteno. Če želite preveriti razpoložljivost blaga ali potrebujete informacijo o dostavi, se obrnite neposredno na kontaktno osebo v podjetju.

Če bo prišlo do kakršnihkoli sprememb, vas bomo o tem obvestili preko elektronske pošte ali pa nas spremljajte preko spletne strani www.frischeis.si.

 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje v tem zahtevnem obdobju in se veselimo, da vas bomo čim prej sprejeli nazaj v naše prodajne in razstavne prostore.

 

S spoštovanjem,
Vaša JAF ekipa