Rubio Monocoat

18. november 2020

Rubio Monocoat

Izbrati prave lesene terasne deske za udoben zunanji ambient je razburljiva pustolovščina z obsežno izbiro. Udoben občutek pri hoji in prijetna klima je rezultat dobre izbire terasnih desk. Ob pravilni negi bo vaša sanjska lesena terasa ostala v odličnem stanju še vrsto let.

Da bi obdržali vrednost in življensko dobo lesenih terasnih desk, je treba upoštevati nekaj pomembnih nasvetov pri vzdrževanju ali manjših obnovitvenih delih.

Redno čiščenje

Lesene terasne deske je potrebno redno vzdrževati.             

Zadostuje odstranjevanje umazanije s sesalcem in vlažno krpo.
Dodatno prednost predstavlja občasno osveževanje naoljenih površin.

Za optimalen rezultat pri čiščenju v vodo dodajte Rubio Monocoat univerzalno milo.

 

Odstranjevalec taninskih madežev
Odstranjevalec taninskih madežev

Odstranjevanje madežev

Nezgode se lahko hitro zgodijo, njihove posledice pa so lahko grdi madeži. Pri tem ima zelo pomembno vlogo čas: madeže je potrebno odstraniti čim hitreje, da površine ne poškodujejo trajno. Priročna razpršilka "Surface Care" Rubio Monocoat je idealna za hitro odstranjevanje madežev. V primeru trdovratnejših madežev je tla priporočljivo obdelati s posebnim odstranjevalcem. Tako imenovani odstranjevalec je na voljo za maščobne in taninske madeže ter vodni kamen.

Odstranjevalec vodnega kamna

Obnovitev površin

Tla se z leti uporabe obrabijo, zato celotno površino zbrusimo in naoljimo s primernim oljem. Delna osvežitev je možna tudi s priročnimi razpršilkami - Rubio Monocoat osveževalec Eco.

RubioMonocoat negovalec površine Eco sprej

RubioMonocoat Olje 2C

RubioMonocoat osveževalec Eco