O nas

Naše prednosti.
Vse je mogoče.

Stavek "Ničesar ni, kar ne bi bilo mogoče", jedrnato predstavi Frischeis filozofijo. Kakovost storitev, za nas ni samo prazna beseda, ampak nekaj, kar uporabljamo v vsakdanjem poslovnem življenju.

Naš temelj so dobro izobraženi in motivirani zaposleni. Široka mreža poslovalnic, velika raznolikost proizvodov in stalna zaloga 20.000 izdelkov omogoča hitro dostavo blaga. Z našimi 86 kamioni in številnimi špedicijskimi vozili zmoremo zagotavljati učinkovito logistiko in s tem največjo prilagodljivost za svoje stranke.

Les je naš svet. 
FRISCHEIS je največji slovenski trgovec lesa in lesnih materialov. Izjemno visoke zahteve kakovosti nimamo le za izdelke v prodajnem programu, pač pa tudi za naše prodajne storitve in usluge. Vi poveste „kaj“ in „kdaj“ – in mi dobavimo.

Od nas ne boste prejeli samo naročenega blaga, temveč mnogo več. V naš paket popolnega zadovoljstva spada hitra dostava blaga, razrez in robljenje, polaganje zunanjih in notranjih talnih oblog, montaža notranjih vrat, podpora in marketing orodja, ... Mi smo zadovoljni šele takrat, ko ste zadovoljni tudi Vi.

Regionalnost.
Obljuba.

Samo v Avstriji FRISCHEIS nudi svojim 800 zaposlenim trajna in varna delovna mesta. Mednarodna FRISCHEIS skupina zaposluje približno 3.000 ljudi.

Tako z gradnjo skladišč kot tudi z obnovo in razširitvijo poslovnih stavb - FRISCHEIS ves čas skrbi za razvoj, investira na svojih prodajnih mestih in s tem prispeva k krepitvi lokalne ekonomije.

Delujemo profesionalno
Lokalna podpora je za nas zelo pomembna: brezplačno gradivo za študijske projekte, aktivna podpora mladih talentov v lesni industriji / na različnih univerzah.

Finančna pomoč je na voljo v različnih dobrodelnih organizacijah in za različne dogodke, sodelujemo pa tudi pri podpori na področju umetnosti in kulture.

Kakovost zaupanja.
Eno podjetje, ena beseda.

J.u.A. Frischeis je podjetje, ki ga upravlja lastnik. Odločitve se sprejemajo v podjetju, in jih ne prinašajo skupine delničarjev. Prav zato so hitre in neodvisne.

Za naše podjetje je značilna stabilnost: 70 let stabilne vrednosti, kompetenc in naše vseprisotnosti v lesni industriji privede, da podjetje postane tradicionalno.

Tradicija & Inovativnost.
Dober tim.

Eden brez drugega ne moreta: tradicija brez napredka pomeni zastoj. Samo staviti na spremembe, ne glede na leta izkušenj in vrednot, pomenijo hiter propad. V Frischeis ti dve komponenti nastopata vzporedno in usklajeno.

S ponosom predstavljamo
prvo spletno trgovino na svetu s slikami furnirjev visoke ločljivosti. S tem naše podjetje znova prevzema absolutno pionirsko vlogo v lesni industriji. Še en dokaz, da se tradicija in inovativnost med seboj odlično dopolnjujeta ...

Skladišče in logistika.
Zanesljivost.

Moderni vozni park s 300 viličarji, 86 lastnimi kamioni in 164 špediterskimi vozili, vsak dan izkazuje učinkovitost pri pravočasni dobavi kupljenega blaga. Našim kupcem garantiramo kvaliteto in zanesljivost.

Za Vas vozimo do lune
Naši kamioni letno prevozijo okrog 13,3 milijona kilometrov. Če bi izračunali to na malce drugačen način, ugotovimo da bi 332,5-krat obšli našo zemljo, ali 34,5-krat prišli do lune. Letna prepeljana količina znese impresivnih 700.000 kubičnih metrov. Želite primerjavo ? Na nogometnem igrišču bi bilo blago zloženo okrog 100 metrov v višino.

Povsod se počutimo kot doma.

Samo tisti, ki pozna svoje korenine in je globoko ukoreninjen lahko razširi svoja krila in stabilno raste.

Kar se je začelo leta 1948 v Stockerau, zdaj je to mednarodni koncern s preko 50 poslovalnicami v 14 državah.