JAF ZUNANJE TALNE OBLOGE

Terasne deske za oder vašega bivanja.

JAF ZUNANJE TALNE OBLOGE

Terasne deske za oder vašega bivanja.

Zunanje talne obloge

Terasne deske za oder vašega bivanja.

Zunanje talne obloge so vedno pogosteje uporabljena talna obloga na zunanjih površinah kot so: terase, balkoni, prostori ob bazenih, dvorišča. 

Poseben ambient in neprimerljiva estetika, ki ga zagotavljajo terasne deske nas prepričata, da si boste svoj bivalni prostor na prostem uredili z deskami za terase.

Terasne deske nudijo prijeten občutek topline, saj v nasprotju s kamnom ali keramičnimi ploščicami dajejo stalen občutek topline.

Naravni material- les se bo harmonično ujel z okoljem, tako na vrtu, balkonu, visoko zgoraj nad strehami mestnih hiš, kakor tudi kot okvir vaše plavalne oaze.

Pri svoji odločitvi se prepustite značajskim lastnostim vsakega posameznega lesa. 

Pri nas boste našli široko paleto lesnih materialov, ki se odlično obnesejo pri uporabi na prostem. Vsaka terasna deska ima svoj značaj in se zaradi tega opazovalcu vedno predstavi s svojim nezamenljivim videzom.

V naši ponudbi terasnih desk WPC (Wood Plastic Composite) vam predstavljamo-alternativni material za pohodne površine na prostem. Vezna surovina združuje prednosti lesa z dolgo življensko dobo in odpornostjo polimerov.

Predstavljamo vam deske WPC (Wood Plastic Composite):

UPM ProFi® Deck
Sestavljen iz lesnih vlaken in plastike združuje inovativnost s trajnostjo.
NAVODILA ZA MONTAŽO
Vas zanimajo informacije o namestitvi terasnih desk ?
ISKANJE TERASNIH DESK
Terasne deske za oder vašega bivanja.
Terasne deske iz masivnega lesa.
Terasne deske iz masivnega lesa.

Terasne deske iz lesa.
Faktor dobrega počutja.

Barva, vzorec, vonj, otipljiva struktura in prijeten občutek pri hoji: vsako našo terasno desko iz masivnega lesa odlikuje edinstvenost- takšno, kot jo lahko ustvari samo narava.

Zunanje talne obloge so vedno pogosteje uporabljena talna obloga na zunanjih površinah kot so: terase, balkoni, prostori ob bazenih, dvorišča. 

Les, ki je primeren za zunanje talne obloge je zaradi naravnih snovi ki jih vsebuje odporen proti trohnenju, insektom in plesni, ter brez uporabe škodljivih kemikalij. Je torej ekološko popolnoma neoporečen proizvod. Trajnost lesa je brez posebnega vzdrževanja lahko več deset let. Z leti osnovna barva lesa pridobi lepo srebrno patino, pojav pa lahko upočasnimo z uporabo naravnih olj, kot so teakovo in bangkirajevo. 

Zunanja talna obloga povečuje bivalni prostor. Vrt in okolica doma tako pridobita na dodatni vrednosti. Lesene terase so ne le uporabne, ampak tudi privlačne in jih lahko preprosto prilagodimo bivalnim potrebam. Leseno teraso lahko izdelamo v vseh mogočih oblikah, na ravnem ali poševnem terenu.

Trajne vrste terasnega lesa zagotavljajo zelo dolgo uporabno dobo terase. Tako izdelana terasa običajno ne potrebuje posebnega vzdrževanja.

Estetski videz lesenega poda terase boste dosegli s pravo izbiro širine podnic, smeri polaganja, načina pritrjevanja, z uporabo posebnih profilov za zaključke in z izdelavo določenih elementov po meri.

Podrobne informacije o Termo lesu in Max zunanjih talnih ploščah dobite tukaj:

TERMOLES
Najboljše lastnosti za uporabo na prostem.
MAX EXTERIOR HEXA
Za trajnost brez primere.

Pribor in dodatki k zunanjim terasnim deskam.
Igrajo pomembno vlogo.

Ali WPC terasne deske ali podnice iz masivnega lesa. K vsaki terasi sodi tudi pribor in dodatki, kot so pripomočki k montaži, njihovem vzdrževanju ter negi.

Izognite se napakam pri postavljanju podnic.
Izognite se napakam pri postavljanju podnic.

Navodila za postavljanje podnic.

Obsežni On-Line vodnik za namestitev oziroma polaganje podnic vam bo v veliko pomoč.

Poiščite nasvet našega strokovnjaka.
Obiščite naš razstavno prodajni salon.

Vzemite si nekaj časa za vašo pravilno izbiro in obiščite naš salon, kjer vam bomo z veseljem pomagali pri vaši izbiri. Obrnite se na vašega prodajnega svetovalca in se pred obiskom razstavno prodajnega salona predhodno dogovorite za prost termin.

Prodaja talnih oblog in notranjih vrat :
g. Prelec Jernej (poslovna enota Ljubljana-Šentvid)
jernej.prelec@frischeis.si
+386/(0)1/32-07-474
+386/(0)51/390-996

Prodaja zunanjih talnih oblog :
g. Šuster David (poslovna enota Šempeter v Savinjski dolini)
david.suster@frischeis.si
+386/(0)3/703-28-35
+386/(0)51/303-388

Povpraševanje po zunanjih talnih oblogah.

Kateri izdelek vas zanima ?
Vaš kontakt: