Nazaj na pregled
Produktne novosti

3-slojna masivna lesena plošča s profilom pero in utor

© novatop

Enostavno rokovanje in Sestavljanje

3- slojne in večslojne masivne plošče so sestavljene iz treh ali več slojev, ki so med seboj križno lepljeni. Primerne so za obloge podov, sten in stropov. Pri 3-slojni masivni plošči so paneli izdelani iz enega središčnega sloja in dveh zunanjih slojev  z vzporedno tekočimi vlakni. Debelina slojev je lahko različna in določa končno debelino plošče. Lamele vsakega sledečega sloja so obrnjene za 90 stopinj. Lamele v vsakem sloju so zlepljene v vzdolžni in prečni smeri. Vsi sloji so potem na koncu med seboj tudi lepljeni. Uporabljeno lepilo je vodoodporno. Zaradi take konstrukcije so paneli izredno odporni na spremembe temperature in vlage v okolju.

Vsestranske aplikacije

3-slojne masivne lesene smrekove plošče s profilom na pero in utor so na voljo v priročnih formatih in se uporabljajo tako za notranjo opremo kot tudi za gradnjo. Uporabljajo se tudi kot konstrukcijske plošče v lesogradnji, obloge zunanjih površin, obloge balkonov, slepi pod in za fasadne plošče, ki niso neposredno izpostavljene vremenskim pogojem.

Prednosti

  • Masivna lesena plošča značilnega videza
  • Enostavno rokovanje in montaža
  • Različne možnosti uporabe

Masivne lesene plošče so fleksibilni izdelki za uporabo pri notranjem oblikovanju in leseni konstrukciji. 3-slojna masivna lesena plošča iz smreke s profilom na pero in utor navdušuje s posebno ugodnimi lastnostmi.

Kupite 3-slojne plošče iz masivnega lesa smreke na pero in utor v JAF spletni trgovini!

Primeri uporabe