J.u.A. Frischeis d.o.o.

Izjemna leta.
Izredno podjetje.

Tukaj boste izvedeli več o našem podjetju, njegovem nastanku in njegovih obeležjih:

Letošnje leto bomo upihnili že 70 svečk na torti našega jubileja. Leta 1948 je bilo ustanovljeno podjetje Josef in Antonia FRISCHEIS v Stockerau. Z doslednostjo, bližino trgov in ogromno osebne zavezanosti, je bil položen temeljni kamen, na katerem se je podjetje iz lokalnega distributerja lesa razvilo v mednarodno skupino JAF: Danes je prisotno v več kot 58 mestih v 19 državah Srednje Evrope in je vodilni trgovec na debelo za les in lesni repromaterial.

Naša paleta izdelkov ?
V FRISCHEIS boste našli samo izdelke priznanih proizvajalcev visoke kakovosti. In to 20.000-krat - ker tako veliko izdelkov je na naši zalogi. Kakšna bi bila naša ponudba brez strokovnega znanja: Pri nas boste deležni svetovanja inženirjev lesne tehnologije in gozdarstva, ter drugih strokovnih svetovalcev.

Zakaj iskati daleč ?
... Ko je naslednja FRISCHEIS poslovalnica zagotovo v vaši bližini. Ali ste mizar ali arhitekt – v naših razstavnih prostorih lahko svoje kupce direktno na licu mesta navdušite nad svojo rešitvijo in konceptom.

Kaj nas loči od naše konkurence ?

  • najširši prodajni sortiment.
  • najhitrejša dostava kupljenega blaga.
  • smo prilagodljivi.
  • nudimo strokovno znanje pri svetovanju.
  • nudimo celovite informacije.
  • razstavno prodajni salon.

Video skupine FRISCHEIS.

Oglejte si, v 2 minutah: Naši zaposleni iz različnih oddelkov v različnih državah predstavljajo našo moč in vizijo naše skupine JAF.