POMEMBNE INFORMACIJE - KORONAVIRUS

Spoštovani kupci,

obveščamo vas, da bodo v skladu z vladnim odlokom glede preprečitve širjenja Koronavirusa, od ponedeljka 16.11.2020, zaprti vsi naši razstavni prostori.
Našim poslovnim strankam bodo za naročila (telefon, e-mail, spletna trgovina) in informacije o prevzemu ter dostavah blaga še naprej na voljo kot doslej.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje v tem zahtevnem obdobju!

S spoštovanjem,
Vaša JAF ekipa

Kariera

Delovna mesta, ki jih trenutno iščemo

Trenutno nimamo razpisanih prostih delovnih mest.

 

V našem podjetju se zavedamo, da so naši zaposleni ključ do našega uspeha. Na vseh področjih dela tako nudimo priložnost za strokovni in osebni razvoj naših sodelavcev. Zavedamo se, da le ob napredku naših zaposlenih napreduje tudi podjetje kot celota. V podjetju si tudi v prihodnost zastavljamo visoke cilje, kar pričakujemo tudi od naših zaposlenih.

V svojo sredino vabimo ljudi, ki znajo prevzeti odgovornost za uspeh, so pripravljeni na nagrade skladne z rezultati dela, in radi delajo v timu, kjer so dobri medsebojni odnosi neprecenljiva vrednota.

Če ste delavni, ambiciozni, dinamični, fleksiblini, odgovorni in motivirani za razvoj vas vabimo, da nam pišite na info@frischeis.si in ob naslednji ustrezni priložnosti se bomo obrnili na vas.

Delite z nami svojo KREATIVNOST, ZNANJE, IZKUŠNJE in USPEH.

VIDEO SKUPINE FRISCHEIS
Naj se predstavi naše podjetje v 2 minutah.
SKUPINA JAF
Frischeis z preko 58 poslovalnicami, več kot 2800 zaposlenimi v 19 državah Srednje evrope, prevzema vodilno vlogo v veleprodaji lesa in lesnih tvoriv.